mancareLuati in calcul, atunci cand cautati locatii pentru restaurante in Iasi, marimea unitatii care urmeaza a fi construita sau amenajata. Chiar si cel mai mic bistro sau cafenea are nevoie de spatiu pentru o bucatarie, un frigider de perete, o magazie si un birou. Sala de mese are nevoie de spatiu suplimentar pentru zona de asteptare si bar. Ceea ce initial parea un spatiu imens de inchiriat se poate umple imediat cu echipamentul necesar functionarii in bune conditii a unei unitati de preparare si servire a mesei.

Cand vine vorba de masurile de siguranta, acestea trebuie sa fie pe primul loc atunci cand se cauta spatii pentru deschiderea unor restaurante in Iasi. Verificati daca acestea sunt dotate cu cabluri electrice de buna calitate, au alarme de incendiu, stingatoare , vestiare , rampe si usi de acces catre iesirile de incendiu. O plimbare prin cladire cu un specialist in sisteme de sanatate si securitate in munca va poate ajuta sa vedeti ce materiale va sunt necesare pentru a asigura un climat de siguranta adecvat.

La final, atunci cand cautati locatii pentru restaurante in Iasi vedeti si care va sunt vecinii si ce afaceri au in derulare. Poate ca in zona vizata de dumneavoastra exista deja unul sau mai multe restaurante care au acelasi specific sau unul asemanator cu cel al dumneavoastra si, in acest caz, va veti lovi de o concurenta puternica inca de la inceput.