Maldive, este cunoscuta oficial ca Republica Maldive, fiind o natiune insulara situata in Oceanul Indian si cea mai mica tara asiatica. Se spune ca aceasta insula a fost formata dintr-un dublu lant de douazeci si sase de atoli care se intindeau intr-o directie nord-sud a insulelor Lakshadweep din India.

Male, capitala Maldive este si cel mai mare oras al insulei. Acest oras capitala este si diviziunea administrativa a Maldivelor. Maldive este, de asemenea, cea mai joasa tara de pe planeta.

Locuri de destinatie turistica in Maldive

Exista diverse locuri de atractie turistica in Maldive: plajele izbitoare ale acestei insule atrag turistii in numar mare. Exista multe statiuni de turisti de lux din Maldive, care va vor oferi o experienta de vis. Vizitatorii pot petrece ceva timp liber pe plajele frumoase pline de palmieri.

Activitatile sportive nautice precum snorkelling, scuba diving, vizionarea subacvatica de corali si scuterele de apa adauga multa distractie calatoriei dvs.

Magnificul muzeu national din Male este cunoscut pentru colectia exclusiva si antica de lucruri. Aici se gasesc podoabele si vesmintele purtate de Regii din vechile timpuri. Exista, de asemenea, unele locuri religioase in Maldive, cum ar fi moscheea de Vinerea Mare, care este cea mai mare moschee a tarii si Centrul Islamic.

Hukuru Miskiiy este considerat a fi cea mai veche moschee din Maldive. De asemenea, se poate bucura de minunatele optiuni recreative care sunt oferite la diverse atolii.

Vacantele din Maldive va pot oferi cateva amintiri memorabile. Unele dintre zonele Maldive nu sunt inca sub influenta urbana. Aici veti obtine sentimentul paradisului, deoarece predomina seninatatea peste tot. Alte locuri de atractie turistica majore includ Baa Atoll, Fuamulaku si Kudahuvadhoo. Unele dintre insulele din Maldive au, de asemenea, spa-uri exotice pentru a va relaxa.

Maldive este locul perfect pentru pasionatii de sporturi nautice, plajele din Maldive fiind considerate a fi cele mai tari plaje ale lumii si, prin urmare, sporturile nautice devin distractive aici.

Piata de peste din Maldive este o alta atractie majora a Maldivelor. Turistii viziteaza piata de peste in numar mare doar pentru a vedea diferitele produse din peste. Cei interesati de pescuit isi pot petrece intr-un mod frumos timpul liber la pescuit, deoarece de obicei pescuitul se desfasoara in Maldive dupa apusul soarelui.

Oricine doreste sa mearga la pescuit in orele de dimineata, poate face acest lucru, luand o permisiune speciala.

Puteti petrece timp balansandu-va in barcile de pescuit, chiar daca nu reusiti oricand sa prindeti una libera. Sarbatorile Maldive va pot incarca, asadar, cu niste amintiri frumoase pe care le-ati putea aprecia toata viata.

Vacantele in Maldive pot fi mai distractive atunci cand va petreceti timpul alaturi de cei dragi. Puteti lua un zbor din Emiratele Arabe Unite catre Maldive Air Berlin, Air India, Finnair, British Airways, BMI, Emirate, Etiopia, Indian, Lufthansa, acestea fiind cateva dintre companiile aeriene care opereaza intre Emiratele Unite si Maldive.

Mai simplu decat atat, puteti apela la agentia Ikaturism specializata in vacante in Maldive astfel incat sa puteti lasa toate lucrurile sa decurga de la sine si sa va bucurati de sejur.