Suntem generatie de oameni stresati. Studiile arata ca tinerii la ora actuala sunt mai stresati decat parintii lor cand erau in floarea varstei. Desigur, ritmul vietii este de asa natural incat este usor sa ne pierdem pe noi insine, in goana dupa ceva ce ne dorim sa obtinem. Adica acele lucruri marete, bunuri, stabilitatea financiara si toate telurile pe care le avem, pe care ni le propunem. Cu relaxarea cum stam?

Am ajuns sa cream un cerc vicios din ritmul unei saptamani. Incepi luni cu energie, marti cu acomodare, miercuri dai de plictis si joi deja simti cum ti se scurge toata energia din tine si cheful este pierdut pe drum. Vinerea este deja zi de chin. Chiar daca munca este una statica si deci nu obosim fizic, psihicul este si el afectat. Cum ar fi insa, ca fiecare zi sa te gaseasca cu acelasi nivel de energie? Relaxeaza-te cu Masatto!

Terapia prin masaje

Poate ca ti se pare banal la inceput. Masajele te pot relaxa, ba chiar pot trata diverse afectiuni, au rol curativ. Insa mai comod decat a planui sa mergi la o sedinta de masaj este sa te bucuri de aceasta terapie acasa, fara prea mult efort. Aceasta este viziunea, conceptul si realitatea Masatto.

Fotoliile de masaj ale acestui brand sunt o combinatie inedita de tehnologie moderna si de inalta clasa cu detalii si design modern deopotriva. Te atrage de la prima vedere si te uimeste cu fiecare functie a sa.

Merita amintit, pe scurt si printre altele, ca ridica picioarele si aliniaza corpul pana cand se ajunge la punctul de gravitatie zero. Astfel este redusa presiunea asupra coloanei. Initiaza apoi tehnologia de scanare corporala si incepe sa maseze precis, intens si dupa cum au fost setate preferintele.

Dispun de panou de control pe bratul fotoliului, la un deget distanta. Au sistem audio integrat, iar in variantele complexe chiar si sistem de incarcare wireless pentru dispozitivul tau mobil. Pot masa cu role, cu incalzire, maseaza reflexogen cu rolele ce se gasesc in extensia ce se axeaza pe masajul picioarelor.

Cand toate acestea sunt cumulate intr-un singur produs poti spune doar ca iti doresti sa incerci. Si ai aceasta posibilitate. Testarea gratuita este o alta forma de a arata deschidere catre public. Caci nimic nu se compara cu testul practic. Asadar relaxarea la care tanjesti poate fi la Masatto. Afla despre acest brand si oferta sa curenta din pagina oficiala.

Contact:

contact@masatto.ro

Bucuresti

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97