Cele mai urate zile ale sezonului rece sunt cu siguranta acelea in care primim facturile pentru utilitati. Cei care detin o centrala pe gaz inteleg foarte bine ceea ce spunem.

Iarna temperaturile scad iar centralele functioneaza aproape nonstop pentru a ne incalzi locuinta. Iar aceasta functionare continua vine desigur cu costuri suplimentare, costuri care sunt mai mari de la o luna la alta.

Iar daca luam in calcul si faptul ca gazele s-au scumpit iarasi, atunci nevoia unui sistem de incalzire cat mai econom este foarte evidenta.

Tot mai multi sunt cei care cauta sisteme de incalzire care sa aiba un consum redus, iar o mare parte dintre ei ajung sa opteze pentru incalzirea cu ajutorul lemnelor.

Drept urmare, nu putine sunt cautarile pe internet dupa cuvinte precum centrale termice pe lemne preturi iar despre preturile centralelor termice pe lemne dorim si noi sa discutam in acest articol. Astfel, le vom facilita cautarea persoanelor interesate de centralele pe lemne.

Alegand Liepsnele, cheltuielile pentru incalzire scad considerabil!

Un sistem de incalzire economic nu ar trebui sa aiba un pret foarte mare, astfel incat investitia sa poata fi una cat mai avantajoasa. O centrala termica scumpa, fie ea si pe lemne sau alt combustibil solid, nu este foarte atragatoare oricat de multe economii ar promite.

De aceea noi am ales sa recomandam Liepsnele ca producator de centrale termice pe lemne, deoarece stim ca preturile lor sunt la indemana celor care isi doresc un sistem de incalzire cat mai economic dar si eficient totodata.

Iar pentru a va confige de preturile mici si avantajoase de care am vorbit, puteti vedea oferta de pe www.centrale-lemne-liepsnele.ro si cu siguranta veti alege unul dintre modelele disponibile in oferta lor.

Arderea de tip lumanare iti garanteaza un randament sporit cu mai putin combustibil

Exista multe cazane pe lemne in comert, insa asta nu inseamna ca orice cazan este unul economic. Special la centralele Liepsnele este faptul ca folosesc un principiu de ardere inovativ, anume arderea de tip lumanare.

Aceasta garanteaza o eficienta ridicata cu o cantitate mai mica de combustibil decat in mod obisnuit si totodata o autonomie cat mai ridicata.

Un rezervor plin cu lemne iti poate garanta o autonomie de pana la 30 de ore datorita acestui principiu de ardere, un detaliu care nu poate fi ignorat.

Foloseste doar lemne uscate

Dupa achizitia centralei pe lemne ai putea constata ca eficienta nu este precum te asteptai. Asta ar putea fi un semn ca folosesti combustibil de proasta calitate, care are un nivel al umiditatii ridicat.

Consumul de combustibil ar putea fi in acest caz mai mare decat de obicei, iar economiile pe care ti le doreai ar putea parea imposibile.

Alege sa folosesti doar lemne uscate de esenta tare, astfel incat sa poti obtine un consum redus si o performanta ridicata, precum sa eviti eventualele probleme ale centralei care apar de cele mai multe ori in urma utilizarii lemnului umed.

Chiar daca arderea de tip lumanare permite si utilizarea lemnului verde, noi iti recomandam sa iti procuri lemnele din timp astfel incat sa aiba suficient timp pentru a se usca, iar calitatea lor sa creasca.

Economiile la incalzire pe timp de iarna sunt posibile, insa este important sa ai o centrala termica pe lemne care sa iti ofere o mana de ajutor in acest sens. Doar astfel poti trece prin sezonul lece bucurandu-te de confort termic si de costuri minime pentru caldura.