Petrecerile aniversare sunt absolut necesare in perioada copilariei, deoarece acestea constituie amintiri frumoase pe care copiii nostri si le vor aminti chiar si cand la randul lor vor deveni parinti. Drept urmare, parintii sunt obligati sa depuna eforturile necesare pentru organizarea unei petreceri cat mai frumoase pentru copiii lor.

Este insa nevoie de foarte multa imaginatie, creativitate si efort pentru ca petrecerea organizata sa fie cat mai amuzanta si mai distractiva. Atata timp cat nu optezi pentru serviciile unor animatori copii Bucuresti, atunci vei fi responsabil de organizarea intregii petreceri dar si de intretinerea atmosferei.

Noi recomandam tuturor parintilor sa aleaga serviciile animatorilor de petreceri pentru copii din Bucuresti, sau din orasul in care locuiesc, deoarece astfel petrecerea va fi una reusita.

Daca totusi bugetul nu iti permite inchirierea unor animatori de petreceri pentru copii, desi costurile nu sunt foarte mari, atunci va trebui sa te pregatesti din timp pentru intretinerea atmosferei. Nu uita de faptul ca unii copii au foarte multa energie, iar toata aceasta energie trebuie consumata cu ajutorul unor activitati cat mai interesante pentru ei.

Copiii iubesc jocurile si activitatile distractive asa ca va trebui sa cauti din timp idei de jocuri. Nu trebuie sa iti faci griji in acest sens pentru ca in acest articol iti vom oferi cateva recomandari pe care ar trebui sa le pui in practica la petrecerea copilului tau:

Piniata – o idee distractiva si captivanta

Piniata nu ar trebui sa lipseasca de la nici o petrecere pentru copii. Este usor de confectionat iar daca totusi ti se pare dificila realizarea sa, atunci poti opta pentru achizitionarea unei piniata de la cei care organizeaza petreceri pentru copii.

Costurile sunt reduse dar distractia va fi garantata. Toti copiii iubesc piniata asa ca ar trebui sa o aduci si tu la petrecerea copilului tau.

Nimereste paharul

Un alt joc foarte simplu dar distractiv este cel in care se foloseste un pahar si cateva mingi de ping pong. Copiii trebuie sa se adune intr-un cerc si sa arunce mingea de ping pong in pahar. Atentie insa, jocul este mai dificil decat pare. Iar asta deoarece mingea trebuie sa loveasca o data parchetul inainte de a ajunge in pahar.

Cu siguranta va captiva atentia tuturor copiilor!

Tara tara, vrem ostasi!

Este un joc foarte vechi pe care l-am jucat si noi in copilarie. Cu toate acestea, farmecul sau a ramas acelasi si cu siguranta copiii vor fi foarte bucurosi sa puna in practica un joc pe care l-au jucat si parintii lor.

Copiii trebuie sa formeze doua grupuri egale si sa se tina de maini intr-un sir drept. Vor striga „Tara, tara, vrem ostasi!” iar la intrebarea celuilalt grup „Pe cine?” va trebui sa raspunda cu numele unuia dintre copiii din lantul de vis-a-vis. Copilul respectiv va trebui sa rupa lantul advers pentru a alege unul dintre copiii din „veriga slaba” pentru a-l aduce in lantul sau. In caz contrar, va ramane in grupul oponent.

Este recomandat ca acest joc sa fie jucat pe un spatiu verde, moale, astfel incat sa nu existe accidente.

Ratele si vanatorii!

Este un joc de asemenea foarte vechi si nu e nevoie decat de o minge. Vanatorul trebuie sa foloseasca mingea pentru a-i vana pe ceilalti copii, iar distractia va fi cu siguranta de neuitat.

Acestea sunt cateva recomandari de jocuri pe care sa le pui in practica la petrecerea de aniversare a copilului tau. Poti de asemenea solicita prezenta unui animator de petreceri pentru copii de la Cool-Events.ro si cu siguranta atmosfera va fi una demna de o petrecere pentru copii!