Stresul este una dintre principalele cauze ale mai multor afectiuni. Din cauza acestuia, apar problemele cu tensiunea, atacuri vasculare cerebrale, diabetul, obezitatea, dorinta de supraalimentare, scad vitaminele si mineralele estentiale din organism si totul functioneaza incorect.

In plus, stresul este cel care te face anxios, nervos si agitat, afectandu-ti in totalitate intregul stil de viata. Reducerea stresului prin metode naturiste poate fi posibila cu ajutorul ceaiului Deprestop.

Ceaiul Deprestop reprezinta o solutie ideala pentru a combate stresul si efectele negative ale acestuia. Consumul zilnic al sau va genera o stare de calm, bucurie si incredere ca orice situatie are o rezolvare. Este bazat pe plante naturale care asigura linistirea si relaxarea mintii. Se utilizeaza drept adjuvent pentru anxietate, insomnii, depresie sau surmenaj intelectual.

Viata de zi cu zi ne expune la o cantitate mare de stres. Locul de munca, problemele de acasa sau alte probleme de sanatate isi pun amprenta pe organismul nostru si ajung sa il distruga. Functionarea incorecta a unor organe poate afecta intregul organism, generand astfel alte afectiuni.

Stresul este cel mai daunator factor pentru orice persoana, astfel elimianrea completa a acestuia este cea mai buna optiune. Produsul Deprestop te poate ajuta sa depasesti cu usurinta etapele dificile ale vietii si sa ramai calm pentru a le solutiona.

Ceaiul contine Roinita, Obligeana, Sunatoare si Busuioc, fara alte ingrediente care pot dauna. Cu ajutorul acestor plante, activitatea cerebrala este stimulata, atentia si concentrarea se imbunatatesc si starea de optimis se instaureaza in minte. Produsul se poate utiliza la copii de peste 14 ani si la adulti. Deprestop este un mod naturist de a combate stresul, oboseala acuta si distoniile neurovegetative.

Se administreaza zilnic, eficienta sa crescand daca se consuma pe stomacul gol. Poti alege cu usurinta intre cele trei moduri de administrare, totul fiind la latitudinea ta. Astfel, ceaiul poate fi consumat drept infuzie, macerat la rece sau pulbere de planta. Fiecare mod de administrare difera, dupa cum urmeaza:

  • Infuzia: se adauga intr-un litru de apa clocotita cate 3-4 linguri din amestecul de plante. Se lasa la infuzat timp de 15 minute, la temperatura camerei. Dupa infuzare, se strecoara si se consuma ceaiul cate o cana de 3 ori pe zi.
  • Macerare la rece: se adauga cate 3-4 linguri din amestec intr-un litru de apa. Se lasa la macerat 6-8 ore sau de seara pana dimineata, aoiu se strecoara si se consuma de 3-4 ori cate o cana pe zi, inainte de masa.
  • Pulberea de planta: amestectul de plante se macina fin printr-o rasnita electrica. Se utilizeaza sublingual 15 minute, de 3-4 ori pe zi cate o lingurita din pulberea respectiva si se inghite cu apa.

Ceaiul Deprestop nu are reactii adverse, dar poti prezenta alergii la una sau mai multe din componentele produsului. Acesta se utilizeaza si in cazul in care esti prea agitat sau nervos, fara sa suferi de vreo afectiune. Produsul iti va genera o stare de relaxare si liniste, fiind benefic si pentru calitatea somnului.