Daca crezi ca geamurile termopan sunt intangibile si nu trebuie sa te preocupi de intretinerea lor, gresesti. Ai in vedere faptul ca acestea trebuie reglate si intretinute, printre altele fiind necesar sa te ocupi de ungerea balamalelor spre exemplu.

Nu degeaba exista servicii de reparatii termopane. Daca esti din Bucuresti poti apela la SERVICE TERMOPANE ULTRAPVC. Specialistii in cauza iti pot evalua pe loc starea termopanelor si daca se impun anumite masuri sau reperatii pot executa totul impecabil.

Stiai ca spre exemplu este necesar sa apelezi la serviciul reglaje geamuri termopan Bucuresti in functie de anotimp? Iata care este corelatia intre cele doua.

Intretinerea geamurilor termopan de la un anotimp la altul

Reglajul termopanelor tine cont de trecerea de la un anotimp la altul pentru a mentine performanta acestora. Este nevoie de reglaj cand se observa ca un geam nu se mai inchide la fel de usor si prin urmare nu mai este etans, in jurul sau simtindu-se curent de aer rece. In acest caz va fi nevoie de reglaj, o operatiune ce are doua  variante, regim de iarna si de vara. Presupune strangerea bulbului de la marginea ferestrei, ceea ce regleaza presiunea.

Acelasi orificiu regleaza termopanul pentru perioada verii sau a iernii. Ce se intampla cand este realizata aceasta operatiune? Presiunea ridicata afecteaza cauciucul ce realizeaza de fapt etansul geamului. Acesta se va degrada mai repede.

Garnitura este un element usor subestimat, poate si pentru ca pare sa fie un component minor in tot ansamblul. Ei bine cand aceasta are o calitate precara vorbim despre necesitatea absoluta de schimbare, deci o alta investitie. Se poate simti aerul rece ce patrunde pe sub geam, sunt pierderi de caldura, asadar geamurile termopan nu mai au acelasi randament.

La capitolul schimb de garnitura aceeasi firma mentionata te poate ajuta. Garnitura trebuie schimbata cand de-a lungul timpului uzura isi spune cuvantul. Unii fac greseala comuna de a incerca pe cont propriu inlocuirea, mai ales cu una din comert. Rezultatul este unul evident, adica inutil. Asadar a apela la un profesionist este o necesitate.

In cazul celor de la Service Termopane UltraPVC, vorbim despre o garnitura numita Ultra 900, de calitate germana. Are avantajul de a fi de calitate, suficient de groasa, ce se potriveste cu orice tip de geam, de la orice producator.

Nici de aceasta data nu vorbim despre o procedura ce dureaza prea mult. Pentru a chema specialistul la tine acasa trebuie sa te programezi, iar in acest sens o solicitare facuta direct in cadrul paginii oficiale este solutia. Dureaza foarte putin de altfel.

In mod special, in sezonul rece sunt sesizate problemele pe care geamurile termopan le au. Asadar orice situatie in care se observa ca geamul nu mai este paralel cu tocul, se inchide greu si trebuie impins, trebuie luate masuri.

Daca te sperie costurile, poti verifica in cadrul paginii https://www.reparatii-termopane.net/ preturile, estimate, in functie de serviciul care te intereseaza. Costurile includ deplasarea, constatarea si manopera lucrarii.