Masajul erotic nu este un concept deloc modern, ci dimpotriva, era practicat inca din Antichitate. Razboinicii si conducatorii erau obligati periodic la acest exercitiu de rasfat pentru simturi si de relaxare a creierului. Asadar, are o vechime destul de mare, insa din scepticism lumea inca nu s-a acomodat cu aceasta idee unica de relaxare. Este destul de dificil sa ne detasam de stresul cotidian si sa gasim o activitate care sa ne destinda cu adevarat. Atat trupul cat si mintea. Masajul senzual este modul ideal in care putem sa uitam de probleme, iar corpurile noastre sa cunoasca apogeul placerii.

De ce vorbesc de plural? Ei bine, majoritatea are preconceptia cum ca acest gen de masaj poate fi practicat numai de catre barbati. Insa femeile nu au si ele nevoie de partea lor de rasfat? Uneori, poate chiar mai multa nevoie decat un barbat. Iar daca vorbim despre o pereche – un barbat si o femeie – solutia ideala este masajul erotic de cuplu.

Este cu atat mai recomandat cu cat in relatie a intervenit rutina si monotonia. Pe langa efectele terapeutice pentru organism, poate fi privit ca o reinviere a relatiei. Aduce exact acel suflu nou de care are nevoie o relatie care e pe punctul de a se termina. Ori, pentru cei care sunt mereu in cautare de expreriente noi si au o relatie foarte buna de comunicare si de respect, acest masaj special le poate oferi perspective noi in ce priveste viata de cuplu. Insa, este important ca ambii parteneri sa fie lipsiti de prejudecati si sa se lasa in voia intensitatii energiei sexuale.

Maseuzele cu corpuri extrem de senzuale stapanesc la perfectie arta miscarilor suave. Iti exploreaza corpul si il aduc in culmile placerii intrucat nu mai exista cale de intoarcere. O experienta unica de neegalat – asa au definit-o cunoscatorii.

Mediul ambiental are si el un rol deosebit de important intrucat o lumina difuza te scapa de inhibitii si timiditate. Uleiurile cu arome imbietoare rasfata la maxim trupul si il aduc in extaz, respectand un adevarat ritual. Ambianta exotica si misterioasa in care se desfasoara masajul intensifica senzatiile de placere.

Avantajele pe care le ofera sunt aproape inutil de mentionat. Este de la sine inteles ca viata intima va deveni o provocare constanta, iar dinamica relatiei amoroase va fi stimulata prin imaginatie. Secretul unei relatii de durata presupune o viata sexuala condimentata, asadar acest capitol este satisfacut cu brio. Masajul erotic sau erotic massage cum mai este cunoscut, caci este popular in intreaga lume, pentru cupluri exercita un rol deosebit si sub aspectul cunoasterii profunde a partenerului de viata. In acest mod ii descoperi si cele mai ascunse placeri si poti fura cateva din secretele maseuzelor pricepute in arta masajului.

Acest masaj senzual trebuie savurat asemenea unei delicatese, nu trebuie facut un obicei sau un stil de viata. Totul trebuie sa aiba o limita astfel incat sa se mentina farmecul si misterul.

Daca ti-am starnit curiozitatea, merita sa ii faci o propunere iubitei sau iubitului sa incercati acest tip de senzatii noi si incitante. In acest sens, Salon Artemis pune la dispozitia voastra 2 maseuze profesioniste care sa va asigure un rasfat deplin si o experienta senzuala de neuitat.