Ca parinti si nu numai, ne preocupam mereu de aspectul casei noastre. Bineinteles, ne dorim o casa curata unde sa ne putem primi oricand oaspetii fara a sta cu teama ca acestia ar putea sesiza dezordine sau, mai rau, murdaria.

Ne place sa avem mobila curata, peretii, parchetul, tot. Doar ca atunci cand avem copii lucrurile se schimba si curatenia este mai greu de intretinut, este necesar un mai mare efort din partea noastra pentru a face acest lucru.

Cu totii stim, peretii reprezinta de multe ori foile preferate de desenat pentru copii. Fie ca vorbim de creioane, maini murdare sau chiar acuarele – acestia le testeaza pe toate de-a lungul timpului. Dar sa nu fim absurzi, chiar si noua ni se poate intampla sa murdarim peretii in momente de neatentie.

Asadar, pentru a mentine peretii curati, magazinul online deco-perete.ro vine cu o solutie: tapetul lavabil sau superlavabil. Vorbim despre un tapet care se poate curata cu o carpa umezita in apa curata. Bineinteles, nu includem aici petele de grasime, care sunt extrem de dificil de curatat.

Tapet lavabil pentru camera copilului

Probabil una dintre camerele in care avem mai mare nevoie de un tapet lavabil este camera in care stau copiii. De ce? Este simplu! Pentru ca acestia, fie din neatentie fie in mod voit, au tendinta de a murdari peretii.

Copiilor le place sa coloreze si ce panza mai bine intinsa si mai mare pot gasi in casa decat un perete ce le confera loc suficient sa se desfasoare? Bineinteles, ironic vorbind, acestia au anumite afinitati spre peretii albi.

Dupa cum mentionam mai sus, magazinul deco-perete.ro le da parintilor posibilitatea de a opta pentru un tapet lavabil sau superlavabil pe care sa il poata curata usor ori de cate ori copiii au intentii „creative”.

Oferta de modele pusa la dispozitie pe site-ul oficial este extrem de variata. In acest sens, avem de ales intre modele abstracte, cu dungi, modele florale, geometrice, cu animale, marmorate, in culori uni simple sau cu striatii, modele vegetale sau multe altele.

Investitia intr-un astfel de tapet nu este mare si trebuie sa avem in vedere si faptul ca il putem aplica singuri, folosindu-ne de un adeziv special pe care il regasim tot in cadrul magazinului.

Da viata oricarei incaperi cu ajutorul unui tapet lavabil si scapa de grija de a mentine peretii curati optand pentru unul din tapetele disponibile in magazinul deco-perete.ro. Acceseaza site-ul oficial al magazinului pentru a descoperi intreaga colectie!