Mobilierul voluminos este cel mai mare cosmar al unei camere de mici dimensiuni. Canapele si scaune cu brate largi si mese cu baze grele, corpuri de iluminat imense, toate iau spatiul incaperii si o fac sa para aglomerata. Cauta in schimb canapele si scaune care nu au brate, mese simplificate si corpuri de iluminat cu siluete subtiri.

Chiar daca liniile sunt mari, va face totul sa para mai deschis si incapator.
Sugestie de aranjare: Intr-o camera de zi ingusta incearca o canapea stil papuc si plaseaza o masa din acrilic stil cascada in fata. Lipsa liniilor suplimentare si a detaliilor vor face spatiul sa arate incapator si mai deschis.
Adopta un mobilier in stil traditional

Cu totii avem tendinta de a ne lasa prinsi in ceea ce “ar trebui” sa avem atunci cand vine vorba de decorarea caselor noastre. Dar circumstantele speciale necesita solutii speciale. Nu orice living necesita o canapea, un set de scaune, o masuta de cafea si cateva mese laterale. Pentru un aspect minim, optati pentru alternativa pieselor traditionale. De exemplu, cei mai multi oameni considera ca mesele de cafea sunt un must-have in orice camera de zi, dar daca spatiul este bine inchegat cu un mic set de scaune de gradina sau o bancuta, locul de relaxare este suficient.