Value Telecom este o firma ce ofera servicii de instalare fibra optica in cele mai bune conditii de calitate si pret. Pe langa instalarea fibrei optice, ne ocupam de interventii si facem mentenanta, efectuam reparatii si calibrari.

Veti gasi la noi o paleta larga de echipamente de fibra optica, necesare in procesul de instalare. In afara de acest lucru punem la dispozitia dumneavoastra servicii competitive.

Value Telecom este o companie formata din oameni tineri, pasionati de acest domeniu motiv pentru care ne implicam total in ceea ce facem pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de cele mai bune si mai eficiente rezultate. Poate aveti un proiect nou pe care doriti sa-l implementati. Sau din contra, proiectul dumneavoastra este mai amplu si se afla in desfasurare, dar pentru finalizarea sa in conditii optime aveti nevoie de suport. In ambele situatii, specialistii nostri sunt pregatiti pentru a interveni prompt si pentru a va oferi sprijinul necesar.

Sediul nostru este in Bucuresti, insa la cerere putem sa venim acolo unde va implementati proiectul. Consideram ca acest lucru este util pentru o mai buna intelegere a tuturor factorilor implicati in serviciile de instalare fibra optica. Aveti nevoie de solutii tip custom pentru proiectul pe care doriti sa-l puneti in practica? Sau poate, din cauza unui buget prea mic, sunteti nevoit sa va limitati la solutii mai putin costisitoare?

In ambele situatii va putem ajuta. Dupa ce un reprezentant al companiei noastre se va deplasa la locul de implementare al proiectului, va urma o discutie pe larg in legatura cu nevoile si asteptarile dumneavoastra. Ulterior, in functie de solutiile pe care le agreati ne vom mobiliza, astfel incat sa putem finaliza proiectul dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Dar, in afara de servicii de instalare fibra optica, la Value Telecom aveti acum posibilitatea sa inchiriati o serie de aparate de masura si testare. In cazul in care cunoasteti cum functioneaza acestea, va putem ajuta prin oferirea de cursuri specializate.

In concluzie, incercam sa acoperim o gama cat mai diversa de servicii legate de gestionarea cablurilor de fibra optica. Practic noi va putem ajuta indiferent de ceea ce presupune proiectul dumneavoastra. Apelati-ne cu incredere.

Ne-ar placea sa cunoastem proiectul la care lucrati si sa ne oferiti oportunitatea de a ne implica impreuna cu dumneavoastra pentru a fi realizat cat mai eficient, complet si corect.

Pentru servicii de instalare fibra optica alegeti intotdeauna http://www.valuetelecom.ro/