Indiferent daca este vorba despre o fotografie de nunta sau despre orice alta fotografie trebuie sa stii de la bun inceput ca un machiaj perfect si cel mai bun fotograf nu te vor face sa arati perfect daca nu contribui si tu la asta. In momentul in care vorbim despre fotografii de nunta este clar ca vei vrea sa arati perfect chiar si dupa miezul noptii cand esti obosita si tot ce vrei sa faci este sa dormi.

Fotograful va face totul pentru a te surprinde in cele mai bune ipostaze dar sunt si unele lucruri pe care le poti face singura astfel incat sa arati si mai bine.

In primul rand iti recomandam sa fi naturala. Nu rade cu gura pana la urechi cand nu simti sa faci asta pentru ca in fotografii vei parea doar falsa nu si fericita si asta clar nu vrei. Mai bine zambesti discret sau nu zambesti deloc decat sa afisezi un zambet fals.

Incearca sa te gandesti la lucruri frumoase. Pentru a putea avea o expresie buna ar trebui sa te gandesti la un moment placut cum sunt amintirile speciale si la un moment preferat sau la ceva ce iubitul tau a facut. Gandurile fericite vor adduce cu ele si zambete frumoase, un aspect natural si mult calm si asta este tot ce iti doresti pentru imaginile tale.

Incearca sa fii cat mai atenta la expresia pe care fata ta o are dar si la pozitia generala a corpului si a capului. Atunci cand ai fata rotunda este bine sa intorci capul intr-o parte in momentul in care faci poze. Daca vrei sa maschezi nasul atunci poti apleca usor capul pentru a obtine un profil ceva mai echilibrat.

Incearca de fiecare data sa zambesti dar fa asta cat mai natural. Este posibil sa fi vazut deja ca vedetele arata aproximativ la fel. Fiecare vedeta si-a descoperit modul unic de a zambi si de a se mentine pe pozitie si in timp pentru ele este normal.

Poti incerca si tu. Nu va fi la fel de normal si pentru tine insa merita sa incerci sa arati cat mai bine. Gandeste-te cum se vad pozele de la nunta in care mireasa este incruntata si mirele este plictisit si detasat. Gandeste-te ca e momentul tau de glorie.

Fii naturala. Acesta este un sfat pentru toate fotografiile pe care le faci indiferent ca este vorba despre cea de nunta sau despre alte fotogratii. Nu te forta si incearca sa fii cat mai relaxata si cat mai naturala. De asemenea ar trebui sa stai dreapta si sa nu pari legata in fotografie.

Cheia este cea mai bun alumina. Lumina trebuie sa fie identica pe toata fata. Umbrele pot sa intunece zonele aflate sub ochi si vei parea ca ai cearcane. De asemenea umbrele au si rolul de a accentua nasul si acesta va aprea mai mare. Nu exista o pare din care arati bine si una din care arati rau. Trebuie doar sa ai incredere in fortele proprii.