Nunta este un eveniment de o importanta majora in viata unui cuplu, insa este un eveniment plin de multe emotii, dar si de evenimente stresante. Este firesc acest lucru in conditiile in care cei doi miri se pregatesc de foarte mult timp pentru marele eveniment.

De multe ori, pregatirile pentru nunta incep cu cel putin un an de zile inainte de marele eveniment. In prima faza, mirii voe incepe sa intrebe in stanga si in dreapta, pentru a alege cel mai bun wedding planner.

Alegerea unui wedding planner potrivit poate fi o misiune dificila, dat fiind faptul ca un wedding planner foarte bun, este mereu cautat, iar mirii care lasa totul pe ultima suta de metri, nu vor gasi unul potrivit.

Wedding plannerul vine cu tot felul de propuneri pentru miri. Daca acestia isi doresc ca la marele eveniment sa participe 300 de persoane, planificatorul de nunti va incepe sa caute salile de evenimente care au o capacitate atat de mare, si va veni cu o lista de propuneri pentru miri. Acesta este un prim pas foarte important, pe care mirii trebuie sa il faca.

Apoi contraza foarte mult alegerea serviciilor foto-video la nunta. Exista miri care au fost plecati mult timp din tara si care nu au idee unde sa se intereseze pentru a gasi cel mai bun fotograf nunta Valcea. Intr-un oras in care exista mai multi fotografi profesionisti, mirilor le este greu sa faca o alegere.

Tocmai din acest motiv, planificatorul de nunti pe care il angajeaza, va crea o lista a celor mai buni fotografi din oras. Mirii vor putea contacta fotografii pentru a afla mai multe detalii. Este foarte important ca acestia sa faca alegerea inspirata, in conditiile in care pozele de la nunta raman cele mai impotrante amintiri de la eveniment, peste ani si ani.

Pentru a alege cel mai bun fotograf nunta Valcea, mirii ar trebui ca mai intai de toate sa solicite un portofoliu de clienti fiecarui fotograf. Acest portofoliu de client reprezinta dovada vie a calitatii fotografiilor realizate. Un fotograf nunta Valcea foarte bun, nu va exita sa le arate mirilor fotografii realizate de catre el.

Mirii, inainte de a semna contractul cu fotograful, trebui sa se intereseze in legatura cu serviciile de care vor avea parte. De exemplu, un fotograf poate avea diferite pachete de servicii. Unii fotografi ofera un numar limitat de fotografii de la marele eveniment, in timp ce alti fotografi ofera fotografii nelimitate.

Exista de-asemenea fotografi care in pachetul prezentat mirilor, includ si un album foto, in timp ce alti fotografi nu le ofera mirilor albume foto, iar acesta este un dezavantaj pentru miri.

Apoi, mentionam ca exista fotografi care le ofera mirilor sedinta foto save the date si/sau sedinta foto trash the dress, in timp ce alti fotografi nu includ in pachetele lor astfel de sedinte foto, ci doar pozele facute la nunta, care pot fi in numar limitat, sau nelimitate.

De-asemenea, cei mai multi fotografi le ofera mirilor si o galerie online securizata. Acesta este un avantaj pentru miri, care oriunde s-ar afla, vor putea accesa galeria foto pentru a le arata cunoscutilor pozele de la nunta.

Asadar, serviciile foto dupa cum se poate vedea, pot fi multe, iar in functie de cele care sunt incluse intr-un pachet foto nunta, pretul poate fi mai mare sau mai mic.

Apoi, este important ca mirii inainte de-asemenea de a semna contractul cu fotograful, sa se intereseze in legatura cu formatul in care vor primi pozele. Acestia trebuie sa afle si daca pozele le vor fi livrate pe DVD sau pe stick USB.

Deci, alegerea unui fotograf nunta Valcea se poate dovedi a fi o misiune dificila pentru miri, dar vestea buna este ca orice planificator de nunti ii va indrepta catre Cotea Razvan, iar astfel misiunea lor va fi mai simpla.

Referitor la cameramanul care va filma nunta, acesta poate lucra impreuna cu un fotograf nunta, sau poate lucra pe cont propriu. Un bun cameraman fie ca recomanda orice fotograf nunta, fie va fi recomandat de catre un wedding planner, care participand si organizand atat de multe nunti, cunoaste toti cameramanii din oras, si va poate face o oarecare propunere. Totul este sa mergeti pe mana acestuia privind serviciile foto si video.

Tot planificatorul de nunti trebuie sa indrume mirii catre un dj renumit, care sa intretina atmosfera la eveniment, dar si spre o orchestra, daca cei doi miri isi doresc ca la marele eveniment sa aiba si orchestra.

Nu in ultimul rand, un wedding planner le va oferi mirilor propuneri in ceea ce priveste alegerea aranjamentelor florale, a prajiturilor, etc.

Deci, dupa cum se poate vedea, alegerea celor mai bune servicii pentru o nunta necesita mult timp, insa angajarea din timp a unui wedding planner poate usura in mod cert munca celor doi miri.