Daca doresti sa iti amenajezi o casa ori un apartament la bloc, ai astazi la dispozitie o multitudine de variante. Primul lucru pe care il fac multi, cel mai la indemana, este sa arunce o privire pe site-urile de mobilier de serie, indeosebi de provenienta scandinava. Acesta se caracterizeaza in principal pe linii si culori sobre, in care predomina simplitatea si functionalitatea.

Din acest punct de vedere, poti spune ca o mobila de la unul dintre marii retaileri de profil iti ofera strictul necesar in materie de functionalitate si un minimum de confort. Daca doresti ceva mai mult insa, atunci chiar ai de unde alege. Pe piata sunt astazi o multime de producatori de mobilier autohtoni precum https://arta-mobilei.ro, de la care poti achizitiona mobila inclusiv in rate, uneori la preturi mai mici chiar decat in magazin.

Desigur, nu toti producatorii sunt la fel de seriosi, iar cel putin in sezonul cald, cand in Romania incepe sezonul constructiilor si al amenajarilor de locuinte, gasirea unui producator de mobila la comanda liber devine o adevarata provocare.

Mobila la comanda de la arta-mobilei.ro sau mobila de serie?

Sa vedem insa care ar fi avantajele si dezavantajele achizitiei de mobila la comanda sau de la un furnizor consacrat, dar de serie. In primul rand, la furnizorul de serie ai optiuni limitate in ceea ce priveste dimensiunile si culorile mobilierului.

Astfel, daca detii un apartament obisnuit, la bloc, poti spune ca esti oarecum avantajat, intrucat acestea sunt cumva standardizate, iar dimensiunile si dispunerea camerelor nu difera foarte mult intre ele. De asemenea, nu prea ai de ales in privinta materialelor.

Palul si melamina sunt la ordinea zilei, astfel ca, daca doresti un material mai de calitate, va trebui cu siguranta sa cauti in alta parte. In ceea ce priveste culorile, de asemenea, vei avea de ales intre cele doua trei modele afisate pe site sau in vitrina magazinului, fara prea multe posibilitati din partea ta.

Avantaje multiple pentru mobila la comanda

Lucrurile se schimba insa radical in momentul in care decizi sa apelezi la un producator de mobila la comanda. Aici, vei avea posibilitatea de a-ti personaliza moblierul asa cum doresti, prin mobila sifoniere si dulapuri care cu siguranta vor face diferenta fata de ceea ce ai vazut pe piata. Iti poti alege singur culoarea mobilei, precum si materialul din care aceasta este confectionata.

De asemenea, poti incepe discutia de la stilul in are doresti sa iti amenajezi locuinta – clasic, baroc, modern sau nonconformist. Dar, pate ca lucrul cel mai important de care beneficiezi in cazul mobilierului la comanda este ca acesta se va potrivi pe deplin spatiului tau de locuit, fara a avea nevoie de modificari ulterioare.

Incepand de la concept, design si pana la produsul finit si montarea acestuia, toate iti vor fi oferite atunci cand apelezi la un producator de mobila la comanda.