Cand vine vorba de achizitia usilor pentru locuinta ta probabil primul gand care iti vine in minte este legat de calitatea acestora. Nu vrei sa risti sa investesti in unele pe care esti nevoit/a ulterior sa le inlocuiesti. Astazi am o varianta optima pentru tine, o recomandare de magazin online de usi de unde poti achizitiona usi inalt calitative si totodata aspectuoase.

Este vorba despre Special Doors, cu site-ul oficial specialdoors.ro, pe care te invit sa il vizitezi. Haide sa nu ne abatem prea mult de la subiect si sa ne concentram atentia pe modul in care poti accesoriza usile si celelalte elemente interioare. Luam pe rand fiecare element de interes:

  1. Asortarea usilor cu parchetul sau gresia

Cred ca acesta este primul si cel mai complicat pas la capitolul asortare. De ce? Pentru ca vorbim de doua elemente a caror schimbare inseamna sa platesti o suma destul de mare de bani. Ai grija sa faci o alegere importanta, corecta de la inceput pentru a nu fi ulterior nevoit/a sa accepti niste consecinte.

Am deja pregatita o combinatie pentru tine: usi deschise la culoare cu un parchet maro. Vei crea astfel un contrast interesant, ce va captiva toate privirile. Ai putea de asemenea sa incerci si combinatia dintre parchetul cu nuante roscate si usile inchise la culoare. Bine, aici vei avea nevoie de un alt element care sa se ocupe de luminozitatea incaperii.

  1. Asortarea usilor cu peretii incaperii

Nici de data aceasta operatiunea nu se arata a fi una usoara. Daca, sa zicem, usa vine ancorata in perete, tu ai nevoie ca nuanta acestora sa permita intrepatrunderea ei. Nu poate fi vorba de o nuanta prea tipatoare caci se va crea un total dezechilibru.

Poti opta pentru aceeasi combinatie de culori precum cea folosita la asortarea cu parchetul. Vezi catalogul de produse Special Doors si poate asa iti va veni mult mai usor o idee.

  1. Asortarea usilor cu mobilierul

Ultimul aspect de care te vei ocupa, insa la fel de important precum celelalte, este cel ce tine de asortarea usilor cu mobilierul. Daca deja ai urmat cu grija pasii ceilalti, deja aici va fi floare la ureche. Tu alegi totul, tu esti responsabil/a de felul in care vrei sa arate locuinta ta.

Nu uita ca usi inalt calitative regasesti pe specialdoors.ro. Disponibile spre vanzare sunt usile de interior usile metalice, dar si usile de intrare. Iti las aici datele de contact ale personalului in cazul in care ai nevoie de si mai multe detalii cu privire la produsele disponibile.

Soseaua Mihai Bravu, Nr. 540 – 562, Complex Impact Center, Sector 3, Bucuresti

comenzi@specialdoors.ro

0728 476 634