Sanatatea dintilor este foarte importanta, insa ajungem sa constientizam asta doar dupa ce am lasat o problema a lor pentru prea mult timp in asteptare si aceasta s-a agravat. Neglijenta fata de sanatatea danturii este motivul cel mai frecvent pentru care ajungem in scaunul cabinetului de stomatologie.

Ar fi extraordinar daca fiecare dintre noi am reusi sa vizitam stomatologul constant, pentru a avea zambetul necesar in a fi foarte increzatori in propria persoana. Da, un zambet radiant are o influenta majora in acest sens.

Pentru numeroasele probleme ale danturii, stomatologia moderna dispune de solutii si tratamente eficiente, trainice, iar tehnologia dentara utilizata la Dental Premier este un exemplu excelent in acest sens.

Aceasta clinica din Bucuresti pune la dispozitia publicului servicii profesionale care pot vindeca cu succes diverse probleme care vizeaza cariile, respectiv pierderea dintilor. Totodata dispune de solutii moderne pentru infrumusetarea danturii, ce tine de estetica si culoare.

Dental Premier, un centru de excelenta si lider mondial in tehnologie dentara

Altfel pasesti pe usa unei clinici stomatologice recunoscuta pentru standardele inalte la care functioneaza si pentru specialistii care fac lucrari de nota 10. Dental Premier detine Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – lider mondial in tehnologie dentara. Aici sunt utilizeaze tehnologii moderne, inovative, ce stau sub emblema High Tech Dentistry.

De ce ai alege sa mergi la Dental Premier? Fata de orice cabinet stomatologic despre care poate nu stii nimic, aici medicii au o experienta vasta si detin certificari internationale prestigioase, deci sunt experti care stiu exact ce fac. E altfel cand iti pui increderea in mainile dibace ale unor medici specializati in cursuri care sunt prestigioase in America si numeroase tari europene.

Spre exemplu, in sectia de implantologie si chirurgie dento-alveolara, serviciile sunt prestate de experti ce detin Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent Germania, un sistem invator care permite reabilitarea totala a danturii pacientilor cu implanturi si lucrari fixe in 24 de ore.

Legat de implanturi, acestea sunt o operatiune comuna la ora actuala. La Dentar Premier s-au efectuat pana in prezent peste 2.500 de reabilitari dentare totale si peste 19.200 de implanturi dentare au fost inserate cu succes.

Mai mult decat atat, la clinica poti opta pentru serviciul Dinti intr-o singura zi, adica la extractii, implanturi si aplicarea lucrarilor fixe provizorii in maxim 24 de ore.

Atat datorita acestuia, cat si a celorlalte servicii oferite in cadrul clinicii, Dental Premier este un reper de incredere in capitala astazi. Tratamentele neinvazive, tehnicile minutioase aplicate cu succes si rezultatele excelente ale lucrarilor sunt un motiv. De asemenea, conditiile de igiena, mereu sigure, aseptice, in medii complet sterilizate au facut diferenta in acest sens.

Indiferent de problemele cu care te confrunti la nivelul danturii, scapa de ele si redobandeste zambetul care iti va consolida stima de sine si increderea pierduta, programand un control la Dental Premier.