Gucci este poate unul dintre cele mai populare si ravnite branduri in materie de articole vestimentare. Insa pe cat este de popular, pe atat de mare este si riscul de a da peste fake-uri.

Pentru a evita astfel de situatii trebuie sa te informezi mai intai de toate, sa alegi o sursa de incredere pentru achizitiile dorite. Tine cont ca cel care are ochiul format, cunoscator al brandului favorit in cele mai mici detalii, va sesiza negresit orice diferenta de calitate.

Gucci – o poveste de succes si un nume rasunator

Poate ca putini stiu despre Gucci ca a fost un brand consolidat in anii 1880 in Florenta. Primele creatii au fost produsele din piele, piese de marochinarie considerate mai degraba o expresie a artei, atat erau de bine lucrate si de interesante.

Un succes imediat a fost cel al pieselor inspirate din lumea ecvestra, din cursele de cai si sportul acesta. Curand dupa apar si primii pantofi Gucci, deveniti celebri, loafers.

Fondatorul, Gucci si sotia sa, Aida Calvelli au avut impreuna 6 copii. Faimoasa casa de moda a fost consolidata si extinsa datorita urmasilor lui Gucci, iar astazi vorbim despre acest brand ca fiind unul dintre cele mai puternice, dominante din intreaga lume a modei.

Ceea ce defineste aceasta casa de moda este de fiecare data despre eleganta clasica, de altfel cea care nu se va demoda niciodata. Regasim si nelipsitele benzi colorate, rosu si verde. Acest stil este unul dintre cele mai iubite si cumparate logo-uri din toata industria modei. Dar la fel de bine este unul din stilurile cel mai adesea contrafacute.

Cum recunosti piesele Gucci adevarate

O vasta gama de haine Gucci in Romania regasesti in magazinele de nisa care se respecta, cum este B Mall spre exemplu. Tine cont ca un eshop cu doar una sau doua piese de la un brand pare deja suspect. Aici insa, la B Mall, ai sute de variante dintre care sa alegi. Acestea sunt 100% originale si ai garantia calitatii, plus verificarea coletului.

Pentru a depista ce este real si ce este fake tine cont de detalii: cusaturi tari, ce nu se destrama, pretul care niciodata nu poate fi unul mic, calitatea materialelor, inclusiv marimea literelor la logo si nu in cele din urma eticheta, cu seria de produs ce poate fi verificata.

Descopera haine Gucci originale, de femei si barbati, la www.b-mall.ro.