In ultimul timp, foarte multe dintre fetele care isi cautau un loc de munca, au ales sa acceseze https://www.money-studio.ro, si sa aplice pentru un job ca model de videochat.

Este firesc acest lucru in conditiile in care salariile medii din Romania nu sunt foarte mari, iar banii castigati din videochat sunt foarte multi. In ceea ce priveste videochat-ul, acesta este inca un subiect foarte controversat in Romania, iar din acest motiv, inca exista fete care desi detin calitati fizice ideale pentru a presta aceasta activitate, si care mai vorbesc si foarte bine limba engleza (care este o necesitate in videochat), inca nu aplica pentru o cariera in aceasta industrie.

Foarte multe fete isi doresc sa aplice pentru o cariera pe https://www.money-studio.ro, insa inainte de toate cauta raspunsuri pentru anumite intrebari, iar in continuare vom aborda acest subiect pentru a vedea despre ce este vorba.

Este legal videochatul in Romania?

Fara doar si poate, cea mai mare curiozitate a fetelor care viseaza la o asemenea cariera, este legata de legalitatea activitatii de model de videochat in Romania. Ei bine, domeniul videochatului reprezinta o activitate economica la fel ca oricare alta, si se supune legislatiei in vigoare.

Pentru linistea fetelor care isi doresc o astfel de cariera, facem precizarea ca Legea 196/2003, modificata ulterior de legea 496/2004, este cea care reglementeaza videochat-ul in Romania. Deci da, videochat-ul este legal in tara noastra.

Ba chiar mai mult, aducem aminte faptul ca fetele care aleg sa faca videochat, vor avea contract de munca, vor contributiile platite la zi catre stat, asigurare medicala, concediu de odihna, dar si alte drepturi si obligatii. Practic, totul este la fel ca in cazul oricarui alt loc de munca.

Trebuie sa arat perfect, sa am 90-60-90?

Aceasta este o alta intrebare frecventa legata de videochat. Exista multe fete care nu au aceste dimensiuni, si care din acest motiv nu aplica pentru o cariera in aceasta industrie. Ei bine, preferintele barbatilor nu se discuta in materie de femei.

Daca unora le plac femeile cu aceste dimensiuni, exista si barbati care nu se simt atrasi neaparat de astfel de femei. Daca iti doresti o cariera in aceasta industrie, trebuie sa ai incredere in farmecul personal si sa stii sa profiti de cele mai tari puncte forte ale tale, si cu siguranta vei reusi.

De-asemenea, este necesar sa vorbesti foarte bine limba engleza pentru a putea comunica cu clientii. Degeaba ai dimensiunile unui fotomodel, daca nu vorbesti limba engleza, si nu poti sa porti o conversatie cu clientii.

Trebuie sa ma dezbrac?

O alta intrebare legata de videochat este aceasta. Fetele care aleg sa practice videochat-ul adult, cu siguranta se vor dezbraca, se vor masturba, iar unele dintre ele vor folosi si jucarii sexuale. Clientii care platesc pentru astfel de servicii, sunt dornici sa vada cum le sunt satisfacute toate aceste cerinte.

Exista fete care sunt mai timide din fire, si care pot sa opteze pentru videochat non-adult. Acest lucru inseamna ca, nu trebuie sa se dezbrace in fata camerei web. Nuditatea este interzisa in cazul videochat-ului non-adult.

Nu am experienta in domeniu, pot fi angajata?

Cu siguranta lipsa de experienta nu reprezinta o problema in aceasta industrie. Fetele care nu au mai practicat niciodata videochat-ul, si care isi doresc o cariera in aceasta industrie, vor avea parte de training de specialitate, si cu siguranta va invata si mici “trucuri” de la modelele mult mai experimentate, care o vor ajuta foarte mult.

Fetele care au calitati fizice, care vorbesc foarte bine limba engleza, care sunt increzatoare in propriul farmesc si stiu sa profite de acesta, au sanse foarte mari sa aiba o cariera de succes in aceasta industrie, in ciuda faptului ca nu au experienta.

Cati bani pot castiga la inceput?

Cu siguranta aceasta este o alta intrebare de top atunci cand vine vorba despre veniturile din videochat. Nu exista o regula care sa arate ca un model castiga in prima luna 1000 de dolari, in a doua luna 5000 de dolar iar dupa 6 luni 10.000 de dolari.

Salariile modelelor sunt in mod direct influentate de timpul petrecut online alaturi de clienti. Fetele care satisfac fanteziile clientilor, vor primi mult mai multi bani, pentru ca acestia, vor plati multi bani pentru a le fi satisfacute poftele. Cele care nu fac acest lucru, vor avea venituri mai mici.

Cu toate acestea insa, majoritatea modelelor de videochat castiga cel putin 1000 de dolari inca din prima luna, iar apoi odata cu trecerea timpului, dupa ce acumuleaza experienta si isi creaza un public fidel, ajung sa castige mai multi bani, mult mai multi bani decat si-ar fi imaginat.

Acestea sunt in mare parte cateva dintre cele mai mari curiozitati pe care foarte multe fete care aspira la o cariera in industria videochat-ului le au, Dupa ce afla raspunsurile pentru intrebarile avute, majoritatea fetelor aplica pentru un asemenea job.