Se pare că acest articol v-a stârnit cel mai mult curiozitatea, şi acesta l-am publicat prima dată.

Au mai rămas 6 articole care urmează să fie publicate în ordinea aleasă de voi.

1.Schimbul de liste încă la modă?
2.Există perfecţiune?
3.Părerea mea despre fumat şi fumători
4.Concert sau discotecă/club
5.Despre droguri
6.Cum să sfârşeşti frumos o relaţie

De fiecare dată când cunosc o persoană nouă din lumea online şi încep să mă înţeleg din ce în ce mai bine cu ea, să vorbim destul de des, şamd, mă întreb ”oare aşa este şi în realitate?”. Sunt multe persoane cu care vorbesc doar pe mess, cu care mă înţeleg bine şi pe care mi le-aş dori să le cunosc şi în realitate.

Când vine vorba de o întâlnire între bloggeri, eu sunt cea care trebuie mereu să spună ”nu pot să vin”. Nu aveţi idee cât de mult regret faptul că locuiesc în Arad. Exact la mama naibii. Mi-e aproape imposibil să cred că voi ajunge vreodată prin Bucureşti doar pentru a-mi petrece putin timp alături de nişte persoane drăguţe pe care mi le-am dorit de foarte multă vreme să le întâlnesc în realitate.

Din fericire, am reuşit să cunosc o persoană din blogsferă, ea fiind mult mai libertină decât mine şi mult mai flexibilă, a reuşit să vină în Arad pentru 2 zile. E vorba de Refuzake, care a avut buna voinţă să vină din Bucureşti până în Arad să cunoască personal o zăpăcită de fată.
Pot să spun că deseori aparenţele înşeală, în cazul meu, mi-l imaginam pe Refuzake dpdv fizic mai mic la înălţime. Dar a fost ok şi aşa, ne-am distrat, am râs pe săturate, am răsturnat ceva măgării dintr-un magazin. O plimbare lungă pe mal, prin parc, timp în care am râs şi am povestit una alta. Daaaaaa, am aflat că lui Refu nu îi plac ţigăncile, drept pentru care la o trecere de pietoni s-a uitat cam ciudat la acele pipiţe cu fustele creţe până în pământ. Normal că eu mi-am mutat imediat locul şi m-am pus în dreapta lui, în stânga fiind pipiţele tocănind din gură limba lor încâlcită.

Aşadar, nu regret nimic din cele întâmplate. A fost o întâlnire frumoasă şi de neuitat. Ce regret eu cel mai mult este faptul că mă simt mobilizată. Da, dacă eram din Bucureşti, era altă treabă, altfel ajungeam în alte judeţe. Aşa, din curu României, Aradul păcii, unde mama naibii să mă duc?

Voi aţi cunoscut persoane din lumea online şi în realitate?
Care au fost primele reacţii?
Cum a decurs întâlnirea?
Ce impresie v-a lăsat persoana respectivă?